SİVAS / KANGAL - Şehit Üzeyir Gençdoğmuş Ortaokulu

Şehit Üzeyir Gençdoğmuş Ortaokulu

Reşadiye Mahallesi Yeni Sivas Caddesi Kangal/SİVAS
Vizyon
Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği öğrenci gelişimi için her türlü eğitim aracının kullanıldığı, öğrencilerin sosyalleşmesi ve kendine olan güvenlerinin artması için sosyal faaliyetler düzenlenip bunlardan yararlanıldığı, okulumuzdaki tüm birimlerin teknolojiden faydalandığı, öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığının kazandırıldığı ve 21.yüzyıla her türlü donanıma sahip insan yetiştirilmesi, herkesin daha iyiye ulaşması için çalışması.
Misyon
Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak, onları toplum ihtiyaçları göre geliştirip, yetiştirmek ve kendine güvenen, saygı duyan zamanını iyi kullanabilen, yaratıcı, estetik duygusuna sahip, gelişim için risk alabilen, 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamaktır.
Metro Ethernet
Karayolu